Nice Sliding Panel

Sliding Panel can be filled with any html content. The Boostrap Grid can be used to create the necesary columns and rows. It supports any element provided in this theme starting from typography elements, videos and images gallery and go all the way to complex elements.

We hope you enjoy it.

Contact Us

  • iPhone 6s Concept

   Quisque eleifend nulla euismod accumsan iaculis. Donec id luctus lorem. Nullam pellentesque, ante quis.
  • Two Towers

   Aliquam erat volutpat. Quisque hendrerit nibh ac ligula imperdiet mattis. Praesent consectetur, sem tempor.

  Subtotal: 2 items, Total of $856Tavaszi megújulás az E.ON-nál: friss arculat, és átalakuló webes felületek, amihez az online supportot és a progamozási hátteret csapatunk biztosítja! www.eon.hu

2016 Júniusától kibővült csomagok a régi áron: másfélszeresére növeltük a webtárhelyeink méretét meglévő és leendő ügyfeleinknek is!

Bővebben

Örömmel számolunk be arról, hogy 2016 áprilisától az SH-MEDIA csapatának gondozásába került az E.ON Magyarország online webes felülete, frissítése, karbantartása és a jövőbeni fejlesztései is. Izgalmas és kihívásokkal teli időszak következik, aminek eredményeképpen modernizálásra kerül az energiaszolgáltató teljes online profilja.

a Ustream rendszer alapjaira épülő online videostream szolgáltatásunkkal és operatőr kollegánk segítségével a 2015ös év legnagyobb fesztiváljairól (Volt, Balaton Sound, és Sziget) közvetítünk nagy sikerrel elektronikus zenei programokról élő videó anyagokat a http://soundhead.hu/streamon/weboldal alatt.

Cégünk nem csak programozásban vagy arculattervezésben jeleskedik! Több mint másfél éve elégedett ügyfeleink között tudhatjuk a nemzetközi jogi kiadványairól ismert Verlag Dashöfer-t is, számukra nagyvállalati szerverüzemeltetést és irodai informatikát biztosítunk 0-24 órában.  A Német cég Magyar leányvállalata folyamatos fejlesztési ötletekkel és feladatokkal látja el rendszergazdáinkat.