Nice Sliding Panel

Sliding Panel can be filled with any html content. The Boostrap Grid can be used to create the necesary columns and rows. It supports any element provided in this theme starting from typography elements, videos and images gallery and go all the way to complex elements.

We hope you enjoy it.

Contact Us

  • iPhone 6s Concept

   Quisque eleifend nulla euismod accumsan iaculis. Donec id luctus lorem. Nullam pellentesque, ante quis.
  • Two Towers

   Aliquam erat volutpat. Quisque hendrerit nibh ac ligula imperdiet mattis. Praesent consectetur, sem tempor.

  Subtotal: 2 items, Total of $856A 70-es évek egykori sikermagazinja, az Interpress Magazin 2002 óta új köntösben, de változatlanul izgalmas tartalmakkal jelenik meg minden hónapban. Ehhez kapcsolódóan érkezett csapatunkhoz 2014 őszén a felkérés, hogy az alapoktól újrakezdve újítsuk meg mind felépítésben, mind megjelenésben a neves folyóírat hírportálját.

2014 őszén kerül megrendezésre a Mitiszol Fesztivál, azaz a Természetes italok fesztiválja. A rendezvényhez kapcsolódóan kaptuk a felkérést, hogy készítsük el az esemény bemutatkozó weboldalát!

www.mitiszol.hu 

A Fotómagazin.hu megrendelésére új online alkalmazást fejlesztettünk, melynek segítségével a regisztrált olvasók részt vehetnek a magazin által meghírdetett fotópályázatokon, feltölthetnek saját képeket, illetve az adminisztrátorok értékelhetik azokat. A pályázott fotók online illetve a nyertes művek print formában is megjelennek. http://www.fotomagazin.hu

Megújult arculati és tartalmi elemekkel indítottuk el nemrég a B my Lake fesztivál 2014-es weboldalát, amely magyarul és angolul fogadja a látogatókat a rendezvény legfrissebb híreivel és információival!

A Fressnapf Magyarország megbízásából készítettük el és adtuk át az a 360 fokos értékelő rendszert, melynek segítségével felmérhetik és kiértékelhetik különböző szempontok alapján a kollegákat, vezetőket áruházakra bontva.

Március 28-án nagy sikerrel került ismét megrendezésre a debütált Party / Trend / Kultúra konferencia. Csapatunk többek között a rendezvényhez kapcsolódó weboldalak, print anyagok elkészítéséért, valamint a helyszini szervezésért is felelt!

Hamarosan megújul weboldalunk, lecseréljük és felfrissítjük az oldalt, mind dizájn mind tartalom szempontjából teljesen átalakulunk. Korábbi munkáink, illetve szolgáltatásaink bemutatása ez idő alatt is elérhető lesz az sh-media.hu-n!

Webes megbízónk, a MediaCity felkérésére állítottuk üzembe nemrég saját fejlesztésű hírlevél menedzser rendszerünket, melynek segítségével mostantól mindegyik lapcsaládhoz önnálóan, adminisztrációs felület segítségével tudnak kiküldeni hírlevelet a feliratkozottaknak a szerkesztők! Adatlap

Idén is megrendezésre került a Soundhead.hu "Best of" online szavazás, melyen különböző kritériumok szerint szavazhatnak az olvasók az előző év zenei eseményeire és előadóira. Ebben az évben egy fejlett regisztrációs rendszert és szavazófelületet adtunk át a szerkesztőknek, ami nagyban növelte a szavazás hitelességét és színvonalát! Adatlap

DISTURBING BUDAPEST kérésére készítettük el új rendezvénysorozatukhoz kapcsolódó,nagyszerű fotókkal teletűzdelt, kétnyelvű micrositejukat. Adatlap