Nice Sliding Panel

Sliding Panel can be filled with any html content. The Boostrap Grid can be used to create the necesary columns and rows. It supports any element provided in this theme starting from typography elements, videos and images gallery and go all the way to complex elements.

We hope you enjoy it.

Contact Us

  • iPhone 6s Concept

   Quisque eleifend nulla euismod accumsan iaculis. Donec id luctus lorem. Nullam pellentesque, ante quis.
  • Two Towers

   Aliquam erat volutpat. Quisque hendrerit nibh ac ligula imperdiet mattis. Praesent consectetur, sem tempor.

  Subtotal: 2 items, Total of $856A Mediacity kiadó tulajdonában lévő figyelo.hu hírportál átalakítását végeztük el nemrég, a legújabb keresőoptmalizálási kritériumoknak (SEO) megfelelően.

A 2005 óra működő Caldo Freddo Kft. megbízásából online webshopot készítettünk, melyen keresztül előrendeléseket adhat le, vagy postai kiszállítást is kérhet a látogató. web: http://www.caldofreddo.hu/index.php

Műtermünk is részt vett a Pixinfo.com által szervezett március 23-24-i Fotóműtermek hétvégéje akcióban, ahol változatos programokkal vártuk a lelkes és tanulni vágyó fotósokat. Ime egy riport rólunk: http://pixinfo.com/hu/blog/2013/03/24/stereo-taem-kreativ-fotostudio/

Csapatunk sikeresen levezényelte a Március 8-ai, a Cinema Hall falai közt megrendezésre került a Party / Trend / Kultúra című szamai konferenciát, amely a hazai partykultúra legfontosabb területeit vizsgálta meg szakértők és a szakma képviselői segítségével. web: konferencia.soundhead.hu

Közel fél év intenzív elemzési, tervezési és kivitelezési munkát követően november 10én mindenki számára elérhetővé vált a formai és tartami szempontból teljesen átalakított Soundhead.hu, Magyarország legkedveltebb elektronikus zenei magazinja, amelynek építési munkálataiért az SH-MEDIA webmühelye felelt. (adatlap)

A nemzetközi verseny 12-ik évében idén először Magyarország is küldhette hazánk egyik tehetségét mint hivatalos induló. Az eseménysorozat koordinációjában az SH-Media is nagy szerepet vállalt, valamint az események kommunikációjában és pillanatainak megörökítésében is oroszlánrészt vállaltunk.

Cégünk legújabb megbízásában szeptember 20-án online konferencia közvetítést bonyolított le a Medicina konferenciáról, melyet a budapesti Marriott hotelben tartottak. Feladatunk a technikai és informatikai háttér biztosításán és üzemeltetésen felül az operatőri feladatokra is vonatkozott. Az élőben az interneten követhető videós anyag egy videoszerveren keresztül a figyelo.hu konferencia rovatában került publikálásra.

A Mediacity kiadó új megbízásának köszönhetően készítettük el a figyelo.hu teljesen megújult verzióját egy saját és külön erre a célre fejlesztett portálmotor segítségével. A hírportál egy egyedi online szerkesztőségi rendszer segítségével teljes egészében menedzselhető és személyre szabható. Mindemellett az arculattervezési és grafikai munkákért is studiónk felelt. (adatlap)

Az IPM Travel Kft. megbízása alapján feladatunk egy olyan háromnyelvű webfelület elkészítése volt, amely azon kivül hogy az utazási iroda brand oldalaként működik, egy online utazási katalógus szerepét is betölti. (adatlap)

A 2012-es Bükfürdői Gyógy és bornapok alkalmából cégünk kapta meg a megbyzást a rendezvény teljes körű kreatív feladatainak ellátására (weboldal fejlesztés, arculat, logó, szórólap, molinó, plakátok)(adatlap)