Nice Sliding Panel

Sliding Panel can be filled with any html content. The Boostrap Grid can be used to create the necesary columns and rows. It supports any element provided in this theme starting from typography elements, videos and images gallery and go all the way to complex elements.

We hope you enjoy it.

Contact Us

  • iPhone 6s Concept

   Quisque eleifend nulla euismod accumsan iaculis. Donec id luctus lorem. Nullam pellentesque, ante quis.
  • Two Towers

   Aliquam erat volutpat. Quisque hendrerit nibh ac ligula imperdiet mattis. Praesent consectetur, sem tempor.

  Subtotal: 2 items, Total of $856Két sikeres projekten van túl az SH-Media csapata. A megrendelőkkel kölcsönös megelégedettséggel fejeztük be az elmúlt megbízásainkat is.  Érdekes és kihívásokkal teli volt az Apponyi Kiskastély online marketing területet érintő projektje, melyben eme csodálatos kastélyszálló OM jelenlétét kellett javítanunk és erősítenünk. Emellett elkészült a távoli Indiával foglalkozó Yo-Goa.com című turisztikai oldal is, mely site elkészítése elsősorban programozási és kódolási kihívásokat hozott, melyeket természetesen sikeresen vett az SH-Media.

A magyar elektronikus zenei közösség legnívósabb díja a "Soundhead Best of". A 2010-es év legjobbjainak megválasztása az elmúlt hónapokban zajlott le, mely idő alatt közel 4000 ember tette le voksát kedvencei mellett. A végeredmény kihirdetését egy remek gálaest tette emlékezetessé, ahol a magyar elektronikus zenei szakma legjava tiszteletét tette -kiegészülve a rajongókkal.  A Soundhead Best of 2010 díjátadó gáláról megtalálhat képeket , videókat , valamint összefoglaló írásokat is.

Eme együttműködés első fázisa volt, hogy elkészítettünk a cég részére egy négy oldalból álló site-csoportot, mely munkában egyúttal kidolgoztuk az új arculati elemek alapjait is. A professzionális web portálok elkészítése mellett a webhosting feladatokat is mi vállaltuk el. A fejlesztési időszak egy teljes hónapra nyúlt, azonban a végeredmény kölcsönös elégedettséggel töltötte el a feleket. Tekintse meg a referencia adatlapját!

Egy héten át az SH Media műtermében rögzítették azt a készülő dokumentumfilmet, mely a magyar elektronikus zenei életet dolgozza fel. A film a „Night Shift" címet kapta, mely utal arra, hogy elsősorban az éjszakai élet „munkásai" szemszögéből igyekszik bemutatni, hogy mi is van a magyar elektronikus szcéna hátterében, kik azok, akik mozgatják és életben tartják ezt a szubkultúrát a közönségen felül. http://www.soundhead.hu/portal/index.php/Irasok/Hirek/ujabb-dokumentumfilm-a-magyar-partyvilagrol.html

A Deadcode és a Soundhead folyamatos munkakapcsolata újabb epizóddal bővült, hiszen az SH Media elkészítette a DC új jegykezelő, jegyrendelő szoftverét, mellyel jelentősen megkönnyítettük a tikettek kezelését a rendezvényszerző cég számára. Emellett mostantól az SH Media menedzseli a DC tízezreket elérő hírlevelét is, mely terület fontossága jól mutatja a remek kapcsolatot a két cég között.

2010 őszétől tart az a szoros munkakapcsolat, melyet cégünk, illetve a már 50 éve működő Kézmű ápol.A Kézmű idén 50 esztendeje szolgálja ki a magyar és külföldi bőrdíszmű és konfekció piacot, gyárt labdákat és sportszereket, készít munka- és formaruhákat. A Kézmű nevéhez kötődik a világhírű magyar találmány, a rugósfoci is.Elsősorban grafikai, nyomdai és weboldal készítési feladatokat végzünk a már fél évszázados cég felé, hatalmas büszkeséggel tölti el az SH Media csapatát, hogy egy ilyen nívós céget mondhat állandó ügyfelének.

A 2010-es év folyamán az SH Media csapata fejlesztette a Tápió Régió Hírportálját, melyet a megrendelők azóta is magas minőséggel üzemeltetnek. Ennek elismeréséül az oldal elnyerte a Megyei Média Díjat, melyet Dr. Szűcs Lajos, a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke adott át Gallai Gábor főszerkesztőnek december 3-án. Nagy örömünkre szolgál, hogy mi is hozzájárulhattunk ezen sikerhez és ezúton gratulálunk a Tápió Régió Hírportáljának. http://www.tapioregio.hu

A Soundhead megbízott médiaértékesítõ partnere lett a Lighthouse. A cég olyan oldalakkal és vállalatokkal van kapcsolatban, mint a Playboy, CKM, Joy, PC World, vagy a Gamestar. Ezen lista remekül mutatja, hogy milyen névsorhoz csatlakozott a Soundhead. Mindkét fél bízik a hosszantartó és gyümölcsözõ jövõben.

2010-ben kiemelt kapcsolat jött létre a Soundead es a Sziget Kulturális Szervezõiroda között.Ennek értelmében az SH kiemelt médiapartnerként vesz részt a VOLT, illetve a Balaton Sound idei fesztiváljain. Az évek óta tartó folyamatos szakmai kapcsolat egyre mélyül a két fél között, ennek is köszönhetõ ez a kiemelt fontosságú megállapodás.

A Megaglobal Kft. megbízásából készítettük el a Dunapiac internetes áruházát. A Halycomppal közösen dolgozva végeztük a felépítési és arculati tervezést és kivitelezést. A végeredmény magáért beszél, hiszen a letisztult oldal remekül szolgálja ki a Dunapiac ügyfeleinek igényeit.
http://www.dunapiac.hu/