HELLÓ KEDVES LÁTOGATÓNK!

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Tizenöt éves online szakmai tapasztalatunkkal vállalkozunk arra, hogy  kreatív digitális alkotásokat készítsünk, legyen szó webes fejlesztésről , egyedi igényeknek megfelelő programozásrólgrafikai tervezésről , vagy teljeskörű nyomdai kivitelezésről.

Az elkészült webes alkalmazásokat igény esetén tárhelyszolgáltatással, skálázható virtuális szerverrel, illetve folyamatos technikai támogatással kísérjük tovább.

Kérdezz bátran, írj nekünk!
hogyan

HOGYAN DOLGOZUNK?

ÉS EZ MIÉRT JÓ?

Projektjeinket lean szemlélettel kísérjük: a fókuszt arra helyezve, hogy minél hatékonyabban teremtsünk értéket ügyfeleinknek. Mindemellett agilis eszközökkel igyekszünk feltárni és lereagálni a váratlan eseményeket.

Eredményességünk legfőbb alapja mégis az ügyfél-kommunikáció. Érthető, tiszta és egyenes beszédre törekszünk a célok és feladatok meghatározásától kezdve a közös ötletelésen átprojektátadást követő terméktámogatásig, üzemeltetésig. 

1. Tervezünk

Ötletelünk, kérésre tanácsokat osztunk, majd lehet, hogy az egészet elvetjük és újra gyúrunk mindent. Végül a teljes folyamatot dokumentáljuk magunknak és megrendelőinknek.

2. Rajzolunk

Először wireframe vázlatot készítünk, majd illusztrációt vagy Photoshop dizájnt. Ha webes alkalmazásról van szó, mindezt reszponzívan is megvalósítjuk!

3. Építünk

Lehet, hogy először egy funkcionális mock-up makett készül, de a végeredmény minden esetben egy tiszta és valid html szerkezet lesz. Bátran és mosolyogva ugrunk fejest a munkába akkor is, ha WordPress template-be kell belenyúlnunk.

4. Programozunk

Laravel Framework a mottónk, de nem vetjük meg a tradicionális php kódolást se, ha szempont az egyedi megoldás és speciális a feladat!

5. Tesztelünk

Az elkészült alkotást még a fejlesztői sandboxban és éles körülmények között egyaránt teszteljük, majd SEO diagnosztikának is alávetjük a kódot.

6. Üzemeltetünk

Akár az ügyfél szerverén, akár skálázható virtuális szerverparkunkban, de örömmel biztosítjuk a web projekt nagykorúságának gondtalan és vidám perceit.

KIKKEL DOLGOZUNK?

PARTNEREINK, AKIKNEK BIZALMÁT KIÉRDEMELTÜK.

MIT KÉSZÍTÜNK?

TEKINTS MEG NÉHÁNYAT ELKÉSZÜLT MUNKÁINKBÓL!

Terem 4 you
ticket.deadcode.hu
RoombaHome
Fotómagazin online
E.ON online nyereményjáték
Danube inGrid
Fortuo babywater site
Coaching Focus website
Hampton Community Centre
Top Agrar Online
E.ON Fenntartható jövő
Opus Global website
Amerikaneked.hu
E.ON | Egy csepp hazai pálya
Motorrevű online
Laraapp.com
Metro Reklám
E.ON HMKE site
Language Experts Group
Veganlove.hu
Bem6.hu
Bónusz Fesztivál web
CHIP Magazin online
Prenatal Bonding
B My Lake website
Tesla Budapest
Interpress Magazin online
E.ON online kampány

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!

VÁRJUK MEGKERESÉSED, HOGY MEGVÁLASZOLHASSUK KÉRDÉSEIDET!