Skip to content

Életre keltjük elképzelésed!

Bemutatkozunk!

bemutatkozas2
  • Cégünk több mint 15 év szakmai tapasztalattal készít webes alkalmazásokat és szoftvereket ügyfeleink egyedi elképzelése alapján, amelynek folyamatát teljesen végig kísérjük a tervezéstől az üzemeltetésig.
  • Otthonosan mozgunk egyedi megoldással vagy CMS alapon működő webes felületek kialakításában és online értékesítést kiszolgáló környezetek készítésében is. 
  • Nagy tapasztalatunk van harmadik féltől származó szoftver API-n keresztüli illesztésében, legyen szó számlázási, raktárkezelői vagy vállalatirányítási, vagy akár online fizetési rendszerről, ahol hangsúlyosan elvárt a biztonság és adatvédelem.

15+
év szakmai
tapasztalat
100+
elkészült
project
200+
folyamatos alkalmazás
üzemeltetés

Fejlesztési módszereink.

Felmérjük az igényeket, ötletelünk, tanácsot adunk, és addig dolgozunk az elképzelésen, amíg a legjobb megoldást meg nem találjuk. A tervet dokumentáljuk is a megrendelőinknek.

Drótvázat készítünk, majd illusztrációt vagy Photoshop / Figma dizájnt. Ha webes alkalmazásról van szó, mindezt reszponzívan megvalósítva.

Lehet, hogy először egy funkcionális makett készül, de a végeredmény minden esetben egy tiszta és valid html szerkezet lesz Bootstrap alapokon. Bátran ugrunk fejest a munkába akkor is, ha WordPress template-tel kell dolgozunk.

Ha egyedi megoldásokban kell gondolkoznunk, akkor natív PHP-ban, vagy Laravel Framework-ben kódolunk.

Az elkészült projectet fejlesztői és éles környezetben egyaránt teszteljük, majd SEO diagnosztikának vetjük alá a fejlesztést.

Akár a megrendelő szerverén, akár skálázható virtuális szerverparkunkban örömmel biztosítjuk a web projekt további életútját.

Kikkel dolgozunk?

Partnereink, akik bizalmát kiérdemeltük.

deadcode production
opus uj
roombalogo white
teamlogo
avalon logok rentacare
vd logo 201309 2

    Várjuk megkeresésed, hogy megválaszolhassuk kérdéseidet!

    footer2