Helló, kedves látogatónk!

Miért válassz minket?

Több, mint 10 éves online szakmai tapasztalatunkkal vállalkozunk arra, hogy  kreatív digitális alkotásokat készítsünk, legyen szó webes fejlesztésről , egyedi igényeknek megfelelő programozásról , vagy teljes körű grafikai tervezésről.

Az elkészült webes alkalmazásokat igény esetén tárhelyszolgáltatással, skálázható virtuális szerverrel, illetve folyamatos technikai támogatással kísérjük tovább.

1. Tervezünk

Ötletelünk, kérésre tanácsokat osztunk, majd lehet, hogy az egészet elvetjük és újra gyúrunk mindent. Végül a teljes folyamatot dokumentáljuk magunknak és megrendelőinknek.

2. Rajzolunk

Először wireframe vázlatot készítünk, majd illusztrációt vagy Photoshop dizájnt. Ha webes alkalmazásról van szó, mindezt reszponzívan is megvalósítjuk!

3. Építünk

Lehet, hogy először egy funkcionális mock-up makett készül, de a végeredmény minden esetben egy tiszta és valid html szerkezet lesz. Bátran és mosolyogva ugrunk fejest a munkába akkor is, ha WordPress template-be kell belenyúlnunk.

4. Programozunk

Laravel Framework a mottónk, de nem vetjük meg a tradicionális php kódolást se, ha szempont az egyedi megoldás és speciális a feladat!

5. Tesztelünk

Az elkészült alkotást még a fejlesztői sandboxban és éles körülmények között egyaránt teszteljük, majd SEO diagnosztikának is alávetjük a kódot.

6. Üzemeltetünk

Akár az ügyfél szerverén, akár skálázható virtuális szerverparkunkban, de örömmel biztosítjuk a web projekt nagykorúságának gondtalan és vidám perceit.

Kikkel dolgozunk?

Partnereink, akiknek bizalmát kiérdemeltük.

Mit készítünk?

Tekints meg néhányat legfrissebb munkáinkból.

Vadászkastély webdesign
E.ON Showroom szoftver
Audaxrenewables.hu
Ünnepi Fények – online képeslap küldő
Opus Global weboldal
E.ON Energiakereskedelmi portál
Interat Zrt online felület
Eurotextil webshop
Megaglobal web
Interpress Magazin online – 2020
CHIP Magazin online 2020
Csaladilap.hu
motor.suzuki-interat.hu
TriatlEON
Motorrevu.hu hírportál
Status Capital microsite
Laptapír
Terem 4 you
ticket.deadcode.hu
Fotómagazin online
E.ON online nyereményjáték
Danube inGrid
E.ON Fenntartható jövő
E.ON | Egy csepp hazai pálya

Lépj kapcsolatba velünk!

Várjuk megkeresésed, hogy megválaszolhassuk kérdéseidet!

Kérdezz bátran, írj nekünk!